
Bladerdeeg hapjes met ham en kaas
Ham en kaas is een klassieke combinatie en heerlijk in deze bladerdeegpakketjes.
15 M + 22 M oventijd
Ingrediƫnten: Bladerdeeg ham kaas
Voor stuks
-
5 plakjes bladerdeeg
-
100 gr ham blokjes
-
5 eetlepels roomkaas
-
50 gr zongedroogde tomaatjes
-
handje geraspte kaas
-
1 eidooier
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bladerdeeg ham kaas
-
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Neem een plakje bladerdeeg en voeg in het midden een eetlepel roomkaas toe en smeer dit wat uit. Verdeel vervolgens een deel van de zongedroogde tomaatjes en ham blokjes er overheen. Vouw vervolgens alle punten naar binnen, met een beetje speling tussen de randjes.
Klop de eidooier en besmeer de bovenkant van het bladerdeeg ermee.
-
Strooi als laatst wat geraspte kaas er overheen. Herhaal dit met de rest van de ingrediƫnten. Bak de bladerdeeg pakketjes af on ongeveer 22 minuten of tot deze gaar en goudbruin zijn.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
231 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 15 gr
- verzadigd vet 7 gr
- koolhydraten 16 gr
- w.v. suikers 1.5 gr
- vezels 0.8 gr
- eiwit 8 gr
- zout 0.9 gr
Ook lekker