Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Komkommer en geitenkaas hapjes

Gezonde en frisse hapjes van komkommer met romige geitenkaas, walnoten en zongedroogde tomaat

Ingrediënten
  • 10 plakken komkommer
  • 10 plakjes ronde geitenkaas
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 15 gr walnoten

Bereiding
Snijd 10 plakken komkommer van ongeveer ½ tot 1 cm dik. Doe hetzelfde met de geitenkaas en leg deze op de komkommer. Leg hier nu ook een zongedroogd tomaatje bij. Herhaal met alle ingrediënten. Hak de walnoten fijn en verdeel dit over alle hapjes.

Tip: voor dit recept gebruikte ik een gerijpt rolletje geitenkaas van Bettine.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

komkommer-met-geitenkaas

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×