Komkommer en geitenkaas hapjes
Gezonde en frisse hapjes van komkommer met romige geitenkaas, walnoten en zongedroogde tomaat
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd 10 plakken komkommer van ongeveer ½ tot 1 cm dik. Doe hetzelfde met de geitenkaas en leg deze op de komkommer. Leg hier nu ook een zongedroogd tomaatje bij. Herhaal met alle ingrediënten. Hak de walnoten fijn en verdeel dit over alle hapjes.
-
Tip: voor dit recept gebruikte ik een gerijpt rolletje geitenkaas van Bettine.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.