Havermout ontbijt met banaan

Alle lekkere smaken van een bananenbrood in een havermout ontbijtje! Dat is dubbel genieten.

Ontbijt 10 min

ingrediënten

voor 1 persoon

Bereiding

  1. Verwarm de melk in een pannetje. Voeg de havermout, kaneel, koek en speculaaskruiden en vanille extract toe.

  2. Prak de helft van een banaan en snijd de andere helft in plakjes. Voeg ook de geprakte banaan toe aan het havermout mengsel.

  3. Laat het mengsel ca. 5 minuten zachtjes indikken.

  4. Snijd ondertussen de dadels in stukjes. Doe de havermout in een kommetje en leg hier de plakjes banaan op, de stukjes dadel, walnoten, pure chocola en maak af met wat kokosrasp.

Heeft het gesmaakt?
140 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.