Havermout ontbijt met banaan

Alle lekkere smaken van een bananenbrood in een havermout ontbijtje! Dat is dubbel genieten.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: persoon

Bereiding

Verwarm de melk in een pannetje. Voeg de havermout, kaneel, koek en speculaaskruiden en vanille extract toe.

Prak de helft van een banaan en snijd de andere helft in plakjes. Voeg ook de geprakte banaan toe aan het havermout mengsel.

Laat het mengsel ca. 5 minuten zachtjes indikken.

Snijd ondertussen de dadels in stukjes. Doe de havermout in een kommetje en leg hier de plakjes banaan op, de stukjes dadel, walnoten, pure chocola en maak af met wat kokosrasp.

97 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!