Havermout ontbijt met banaan

Alle lekkere smaken van een bananenbrood in een havermout ontbijtje! Dat is dubbel genieten

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: persoon

Bereiding

 Verwarm de melk in een pannetje. Voeg de havermout, kaneel, koek en speculaaskruiden en vanille extract toe. Prak de helft van een banaan en snijd de andere helft in plakjes. Voeg ook de geprakte banaan toe aan het havermout mengsel.

 Laat het mengsel ca. 5 minuten zachtjes indikken. Snijd ondertussen de dadels in stukjes. Doe de havermout in een kommetje en leg hier de plakjes banaan op, de stukjes dadel, walnoten, pure chocola en maak af met wat kokosrasp.

Havermout ontbijt met banaan
63 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.