Kip Hawaï wraps

Kip met ananas is een heerlijke combinatie en al helemaal op een wrap. Extra lekker door de barbecuesaus en kaas. In 35 minuten gemaakt.

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de kip in blokjes. Bak deze in een pan met een beetje olie of boter gaar.

  2. Voeg de barbecuesaus toe en roer er doorheen.

  3. Snijd de paprika in blokjes en bak kort mee.

  4. Besmeer de wraps met roomkaas.

  5. Verdeel wat sla, stukjes ananas en wat van het kipmengsel in het midden van de wrap. Bestrooi met een beetje kaas en vouw dicht.

  6. Tips: Verwarm de wraps eventueel nog even in de oven of in een contactgrill, maar in principe smelt de kaas ook door het warme kip mengsel.

  7. Ook lekker met vegetarische kip.

Heeft het gesmaakt?
134 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!