Komkommer hapje met zalm

Deze frisse amuse van komkommer, zalm en roomkaas is makkelijk en snel om te maken en ziet er feestelijk uit!

Hapjes en snacks 10 min

ingrediënten

voor 8 hapjes

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de komkommer in 8 plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Voeg op de komkommer ongeveer een theelepel roomkaas per plakje. Snijd kleinere plakjes van de gerookte zalm en leg deze op de roomkaas. Voeg een beetje sesam toe op elke amuse en maak af met een prikkertje.

Heeft het gesmaakt?
224 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.