Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Komkommer hapje met zalm

Deze frisse amuse van komkommer, zalm en roomkaas is makkelijk en snel om te maken en ziet er feestelijk uit!

Ingrediënten
Benodigdheden:

Bereiding

 Snijd de komkommer in 8 plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Voeg op de komkommer ongeveer een theelepel roomkaas per plakje. Snijd kleinere plakjes van de gerookte zalm en leg deze op de roomkaas. Voeg een beetje sesam toe op elke amuse en maak af met een prikkertje.

komkommer-met-zalm

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×