Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Komkommer hapje met zalm

Deze frisse amuse van komkommer, zalm en roomkaas is makkelijk en snel om te maken en ziet er feestelijk uit!

Ingrediënten
  • ½ komkommer
  • 75 gr gerookte zalm
  • 8 theelepels roomkaas
  • 1 theelepel sesam
Benodigdheden:
  • 8 prikkers

Bereiding
Snijd de komkommer in 8 plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Voeg op de komkommer ongeveer een theelepel roomkaas per plakje. Snijd kleinere plakjes van de gerookte zalm en leg deze op de roomkaas. Voeg een beetje sesam toe op elke amuse en maak af met een prikkertje.

komkommer-met-zalm

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×