Ga naar de inhoud
Tortilla chips met komkommersalade

Tortilla chips met komkommersalade

Frisse komkommer salade met krokante zelfgemaakte tortilla chips

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 4 wraps
  • 3 tomaten
  • 1 komkommer
  • scheut olijfolie
  • peper en zout
  • 50 gr feta
  • 0.5 theelepel paprikapoeder
  • snufje oregano

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de wraps in 8 punten. Meng een scheut olijfolie met peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de wrappunten hiermee en leg op een stuk bakpapier op de bakplaat. Bak de punten in ca 10 minuten krokant. Let op dat ze niet te donker worden.


  2. Snijd de komkommer en tomaten (verwijder eventueel het waterige gedeelte) in blokjes. Bestrooi de groente met een snufje oregano, peper en besprenkel met olijfolie. Schep goed door elkaar. Kruimel de feta over de komkommersalade. Serveer met de krokante tortilla chips.