Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tortilla chips met komkommersalade

Frisse komkommer salade met krokante zelfgemaakte tortilla chips

Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 3 tomaten
  • 1 komkommer
  • scheut olijfolie
  • peper en zout
  • 50 gr feta
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • snufje oregano

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de wraps in 8 punten. Meng een scheut olijfolie met peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de wrappunten hiermee en leg op een stuk bakpapier op de bakplaat. Bak de punten in ca 10 minuten krokant. Let op dat ze niet te donker worden.

Snijd de komkommer en tomaten (verwijder eventueel het waterige gedeelte) in blokjes. Bestrooi de groente met een snufje oregano, peper en besprenkel met olijfolie. Schep goed door elkaar. Kruimel de feta over de komkommersalade. Serveer met de krokante tortilla chips.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×