Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tortilla chips met komkommersalade

Frisse komkommer salade met krokante zelfgemaakte tortilla chips

Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 3 tomaten
  • 1 komkommer
  • scheut olijfolie
  • peper en zout
  • 50 gr feta
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • snufje oregano

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de wraps in 8 punten. Meng een scheut olijfolie met peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de wrappunten hiermee en leg op een stuk bakpapier op de bakplaat. Bak de punten in ca 10 minuten krokant. Let op dat ze niet te donker worden.

tortilla_komkommersalade_01.jpg
tortilla_komkommersalade_02.jpg
tortilla_komkommersalade_03.jpg
tortilla_komkommersalade_04.jpg

Snijd de komkommer en tomaten (verwijder eventueel het waterige gedeelte) in blokjes. Bestrooi de groente met een snufje oregano, peper en besprenkel met olijfolie. Schep goed door elkaar. Kruimel de feta over de komkommersalade. Serveer met de krokante tortilla chips.

Beoordeling (46 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel