Tortilla chips met komkommersalade

Frisse komkommer salade met krokante zelfgemaakte tortilla chips

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de wraps in 8 punten. Meng een scheut olijfolie met peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de wrappunten hiermee en leg op een stuk bakpapier op de bakplaat. Bak de punten in ca 10 minuten krokant. Let op dat ze niet te donker worden.

 Snijd de komkommer en tomaten (verwijder eventueel het waterige gedeelte) in blokjes. Bestrooi de groente met een snufje oregano, peper en besprenkel met olijfolie. Schep goed door elkaar. Kruimel de feta over de komkommersalade. Serveer met de krokante tortilla chips.

47 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!