Komkommer noedles met zalm en munt

Een frisse Thaise salade met noodles van komkommer en wortel samen met een frisse dressing en zalm blokjes.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Gebruik een spiraalsnijder om slierten van de komkommer en wortel te maken. Snijd de zalm in gelijke blokjes en smeer in met olie, peper en zout. Bak de zalm in 10 minuten gaar.

  2. Snijd de rode peper in dunne ringetjes en meng met vissaus, gembersiroop en sap van een halve limoen. Serveer de groenten met de zalmblokjes en dressing. Garneer met de andere halve limoen en blaadjes munt.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
50 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.