
Komkommer noedles met zalm en munt
Een frisse Thaise salade met noodles van komkommer en wortel samen met een frisse dressing en zalm blokjes.
20 M
Ingrediƫnten: Komkommer noedels
Voor personen
-
1 komkommer
-
1 grote wortel
-
200 gr zalm
-
1/2 rode peper
-
1 limoen
-
2 eetlepels vissaus
-
2 eetlepels gembersiroop
-
1 eetlepel gehakte munt + extra garnering
-
1 eetlepel olijfolie
-
peper en zout
Benodigdheden:
-
Spirelli
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Komkommer noedels
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Gebruik een spiraalsnijder om slierten van de komkommer en wortel te maken. Snijd de zalm in gelijke blokjes en smeer in met olie, peper en zout. Bak de zalm in 10 minuten gaar.
-
Snijd de rode peper in dunne ringetjes en meng met vissaus, gembersiroop en sap van een halve limoen. Serveer de groenten met de zalmblokjes en dressing. Garneer met de andere halve limoen en blaadjes munt.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
52 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 20 gr
- verzadigd vet 3.5 gr
- koolhydraten 10 gr
- w.v. suikers 6 gr
- vezels 2.5 gr
- eiwit 25 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker