Kroepoek met krabsalade

Een lekker hartig hapje van zelfgemaakte krabsalade met surimi en ei geserveerd op een stukje knapperige kroepoek.

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 25 hapjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook het eitje hard in ongeveer 8 minuten en laat het goed schrikken met koud water.

  2. Snijd de surimi in kleine stukjes.

  3. Snipper het uitje fijn en snijd ook het ei in kleine stukjes.

  4. Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar.

  6. Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak eventueel nog een beetje koriander fijn en strooi over de salade.

Heeft het gesmaakt?
120 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.