Kroepoek met krabsalade
Een lekker hartig hapje van zelfgemaakte krabsalade met surimi en ei geserveerd op een stukje knapperige kroepoek.
15 M
Ingrediënten
Voor hapjes
-
1 zak kroepoek of cassave chips
-
200 gr surimi
-
1 ei
-
1 uitje
-
1 eetlepel zure room
-
1 eetlepel mayonaise
-
1 eetlepel citroensap
-
peper en zout
-
verse koriander ( optioneel om te garneren )
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook het eitje hard in ongeveer 8 minuten en laat het goed schrikken met koud water.
-
Snijd de surimi in kleine stukjes.
-
Snipper het uitje fijn en snijd ook het ei in kleine stukjes.
-
Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
-
Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar.
-
Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak eventueel nog een beetje koriander fijn en strooi over de salade.
Heeft het gesmaakt?
120 stemmen
Bedankt voor je stem!
Ook lekker