Aardappelschotel met groenten en (vegan) shoarma
Een heerlijke lactosevrije ovenschotel met aardappel, verse groenten en (vegan) shoarma. Weinig voorbereiding en dan lekker in de oven.
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de heteluchtoven voor op 200° graden.
-
Snijd de ui fijn en snijd de groenten in kleine stukjes. Verhit olie in de pan en fruit hierin de ui. Voeg vervolgens de groenten en 2 tl Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper.
-
Verhit in een andere pan ook wat olie en bak hier de (vegan) shoarma in. Breng op smaak met peper en zout.
-
Voeg de kerstomaten uit blik toe aan de groenten.
-
Verdeel het kerstomatenmengsel over de bodem van de ovenschaal.
-
Hier overheen verdeel je de vega shoarma en vervolgens de aardappelschijfjes, geraspte kaas en nog 1 tl Italiaanse kruiden.
-
Zet in de oven voor 35-40 minuten.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.