Mango mousse
Geniet van een smeuïge mango mousse, verrijkt met kokosflakes. Gemaakt met griekse yoghurt en slagroom, gemengd met zoete mango en vanille. Een verfrissend dessert om van te genieten na elke maaltijd.
10 M
Ingrediënten
Voor personen
-
75 ml slagroom ( plantaardige )
-
200 gr Griekse yoghurt
-
4 eetlepels suiker
-
1 theelepel vanille aroma
-
300 gr mango
-
2 eetlepels kokosflakes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de mango in stukjes. Pureer 2/3 van de mango fijn, de rest houd je apart.
-
In een apart schaaltje klop je de slagroom samen met de griekse yoghurt, suiker en vanille aroma stijf. Schep dit mengsel door de gepureerde mango.
-
Verdeel het mengsel dat je dan krijgt over 2 tot 3 kleine glaasjes.
-
De kokosflakes bak je even kort in een droge pan tot ze krokant zijn, je kun eventueel ook kokosflakes gebruiken die al klaar zijn.
-
Verdeel de kokos en de overgebleven mango stukjes over de mango mousse. Zet eventueel nog even in de koelkast om wat steviger te laten worden.
Heeft het gesmaakt?
35 stemmen
Ook lekker