Mango mousse

Geniet van een smeuïge mango mousse, verrijkt met kokosflakes. Gemaakt met griekse yoghurt en slagroom, gemengd met zoete mango en vanille. Een verfrissend dessert om van te genieten na elke maaltijd.

Nagerecht 10 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de mango in stukjes. Pureer 2/3 van de mango fijn, de rest houd je apart.

  2. In een apart schaaltje klop je de slagroom samen met de griekse yoghurt, suiker en vanille aroma stijf. Schep dit mengsel door de gepureerde mango.

  3. Verdeel het mengsel dat je dan krijgt over 2 tot 3 kleine glaasjes.

  4. De kokosflakes bak je even kort in een droge pan tot ze krokant zijn, je kun eventueel ook kokosflakes gebruiken die al klaar zijn.

  5. Verdeel de kokos en de overgebleven mango stukjes over de mango mousse. Zet eventueel nog even in de koelkast om wat steviger te laten worden.

Heeft het gesmaakt?
25 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.