Mini ijstaartjes stracciatella

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

Nagerecht 30 min + 6 uur

ingrediënten

voor 12 stuks

Benodigdheden

Bereiding

  1. Smelt de boter. Doe de koekjes in de keukenmachine en maal fijn. Meng met de gesmolten boter. Verdeel dit over de de bodem van de muffinvormpjes en druk aan. Zet in de vriezer.

  2. Mix de slagroom en gecondenseerde melk lobbig. Pureer ongeveer de helft va de frambozen. Rasp de chocolade. Schep de snippers chocolade door de room (bewaar een beetje voor de garnering) samen met de gepureerde frambozen.

  3. Neem de vormpjes uit de vriezer en vul ze met het roommengsel. Garneer met frambozen en een beetje chocolade en zet weer in de vriezer. Laat ze minimaal 6 uur opstijven.

Heeft het gesmaakt?
57 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!