Ga naar de inhoud
Mini ijstaartjes stracciatella

Mini ijstaartjes stracciatella

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

30 M + 6 U + 6 M invriezen

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 0.5 blikje gecondenseerde melk
  • 250 ml slagroom
  • 50 gr pure chocolade
  • 120 gr Bastogne koeken
  • 100 gr frambozen
  • 40 gr boter ( gesmolten )

Benodigdheden

  • Keukenmachine
  • Mixer
  • 12 cupcakevormpjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Smelt de boter. Doe de koekjes in de keukenmachine en maal fijn. Meng met de gesmolten boter. Verdeel dit over de de bodem van de muffinvormpjes en druk aan. Zet in de vriezer.


  2. Mix de slagroom en gecondenseerde melk lobbig. Pureer ongeveer de helft va de frambozen. Rasp de chocolade. Schep de snippers chocolade door de room (bewaar een beetje voor de garnering) samen met de gepureerde frambozen.


  3. Neem de vormpjes uit de vriezer en vul ze met het roommengsel. Garneer met frambozen en een beetje chocolade en zet weer in de vriezer. Laat ze minimaal 6 uur opstijven.