Aperol spritz ijsjes
Dol op Aperol Spritz? Probeer dan deze zelfgemaakte ijsjes met Aperol. Klaar in 10 minuten. Leuk op een feestje of borrel.
10 M voorbereiding + 6 U vriestijd
Ingrediënten
Voor stuks
-
100 ml prosecco
-
75 ml bruiswater
-
75 ml sinaasappelsap
-
120 ml Aperol
-
2 schijfjes sinaasappel
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de schijfjes sinaasappel in partjes en verdeel over de ijsvormpjes.
-
Meng de prosecco, bruiswater, sinaasappelsap en Aperol in een kan. Giet in de ijsvormpjes en steek de stokjes er in.
-
Zet de Aperol Spritz ijsjes minimaal 6 uur in de diepvries, maar het liefst een hele nacht.
Heeft het gesmaakt?
15 stemmen
Ook lekker