Aperol spritz ijsjes

Dol op Aperol Spritz? Probeer dan deze zelfgemaakte ijsjes met Aperol. Klaar in 10 minuten. Leuk op een feestje of borrel.

10 min voorbereiding + 6 uur vriestijd

ingrediënten

voor 6 stuks

Bereiding

  1. Snijd de schijfjes sinaasappel in partjes en verdeel over de ijsvormpjes.

  2. Meng de prosecco, bruiswater, sinaasappelsap en Aperol in een kan. Giet in de ijsvormpjes en steek de stokjes er in.

  3. Zet de Aperol Spritz ijsjes minimaal 6 uur in de diepvries, maar het liefst een hele nacht.

Heeft het gesmaakt?
10 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop