Aperol spritz ijsjes

Dol op Aperol Spritz? Probeer dan deze zelfgemaakte ijsjes met Aperol. Klaar in 10 minuten. Leuk op een feestje of borrel.

Nagerecht 10 min voorbereiding + 6 uur vriestijd

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de schijfjes sinaasappel in partjes en verdeel over de ijsvormpjes.

  2. Meng de prosecco, bruiswater, sinaasappelsap en Aperol in een kan. Giet in de ijsvormpjes en steek de stokjes er in.

  3. Zet de Aperol Spritz ijsjes minimaal 6 uur in de diepvries, maar het liefst een hele nacht.

Heeft het gesmaakt?
14 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!