Ga naar de inhoud
Aperol spritz ijsjes

Aperol spritz ijsjes

Dol op Aperol Spritz? Probeer dan deze zelfgemaakte ijsjes met Aperol. Klaar in 10 minuten. Leuk op een feestje of borrel.

10 M voorbereiding + 6 U vriestijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegan recept Vegetarisch recept Glutenvrij recept Lactose arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 100 ml prosecco
  • 75 ml bruiswater
  • 75 ml sinaasappelsap
  • 120 ml Aperol
  • 2 schijfjes sinaasappel

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de schijfjes sinaasappel in partjes en verdeel over de ijsvormpjes.


  2. Meng de prosecco, bruiswater, sinaasappelsap en Aperol in een kan. Giet in de ijsvormpjes en steek de stokjes er in.


  3. Zet de Aperol Spritz ijsjes minimaal 6 uur in de diepvries, maar het liefst een hele nacht.