Ontbijt quesadilla’s met roerei

Start de dag met een lekker ontbijt: wraps met een vulling van oa.a. spinazie en roerei

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Klop de eieren los in een kom met de melk en een snuf peper en zout. Hak de paprika in kleine blokjes. Verhit een koekenpan met een beetje olie of boter en bak de paprika een paar minuutjes. Giet het eimengsel erbij en laat iets stollen en schep met een spatel door elkaar tot een roerei. Bak het ei niet te lang anders wordt het droog.

Neem een wrap en beleg met wat spinazie. Schep wat van het eimengsel erop en bestrooi met kaas. Dek af met de andere wrap. Verhit een grill ijzer of een droge koekenpan. Leg hier de belegde wrap in en bak aan beide kanten mooi lichtbruin en tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 4 a 5 minuutjes.

Snijd de quesadilla in vieren en serveer eventueel met wat Griekse yoghurt of zure room. Tip: Kies voor volkoren wraps voor een verantwoordere versie.

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.