
Paas toast met abrikoos
Deze sneetjes brood met geitenkaas en zoete topping van abrikoos en honing lijken net eieren en zijn daarom een ideaal recept voor bij de paasbrunch dat niet alleen lekker is maar er ook heel leuk uit ziet
10 M
Ingrediƫnten: Paas toast met abrikoos
Voor stuks
-
4 sneetjes brood
-
125 gr zachte geitenkaas ( op kamertemperatuur )
-
4 abrikoosjes uit pot of blik
-
2 eetlepels walnoten ( grof gehakt )
-
Kneep honing
-
Tuinkers om te garneren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Paas toast met abrikoos
-
Rooster het brood lichtjes in een broodrooster of een paar minuten in de oven. Besmeer het brood daarna met geitenkaas.
-
Leg gehalveerde abrikoosjes op de toasts en garneer met de noten, honing en tuinkers. Serveer de toast direct. Lekker voor tijdens de paasbrunch!
Heeft het gesmaakt?
8 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 180
- vet 8 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 20 gr
- w.v. suikers 8 gr
- vezels 2 gr
- eiwit 6 gr
- zout 0.5 gr
Ook lekker