Parmaham rolletjes met paprika
Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto
20 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
100 gr geitenkaas
-
1 eetlepel rode pesto
-
70 gr parmaham
-
1 à 2 gegrilde paprika’s uit pot
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Pureer de geitenkaas met een vork en meng de rode pesto erdoor zodat er een oranje mengel ontstaat.
-
Snijd de plakken parmaham in de lengte doormidden.
-
Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in kleine stukjes.
-
Bestrijk de repen parmaham met het geitenkaasmengsel, verdeel wat stukjes paprika erop en rol ze losjes op.
-
Serveer ze eventueel met tapasprikker op een leuk schaaltje.
Heeft het gesmaakt?
22 stemmen
Ook lekker