Parmaham rolletjes met paprika
Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Pureer de geitenkaas met een vork en meng de rode pesto erdoor zodat er een oranje mengel ontstaat.
-
Snijd de plakken parmaham in de lengte doormidden.
-
Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in kleine stukjes.
-
Bestrijk de repen parmaham met het geitenkaasmengsel, verdeel wat stukjes paprika erop en rol ze losjes op.
-
Serveer ze eventueel met tapasprikker op een leuk schaaltje.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!