Parmaham rolletjes met paprika

Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Pureer de geitenkaas met een vork en meng de rode pesto erdoor zodat er een oranje mengel ontstaat.

Snijd de plakken parmaham in de lengte doormidden.

Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in kleine stukjes.

Bestrijk de repen parmaham met het geitenkaasmengsel, verdeel wat stukjes paprika erop en rol ze losjes op.

Serveer ze eventueel met tapasprikker op een leuk schaaltje.

20 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!