
Parmaham rolletjes met paprika
Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto
20 M
Ingrediƫnten: Parmaham paprika
Voor stuks
-
100 gr geitenkaas
-
1 eetlepel rode pesto
-
70 gr parmaham
-
1 Ć 2 gegrilde paprikaās uit pot
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Parmaham paprika
-
Pureer de geitenkaas met een vork en meng de rode pesto erdoor zodat er een oranje mengel ontstaat.
-
Snijd de plakken parmaham in de lengte doormidden.
-
Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in kleine stukjes.
-
Bestrijk de repen parmaham met het geitenkaasmengsel, verdeel wat stukjes paprika erop en rol ze losjes op.
-
Serveer ze eventueel met tapasprikker op een leuk schaaltje.
Heeft het gesmaakt?
22 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 43
- vet 3 gr
- verzadigd vet 1.5 gr
- koolhydraten 1.5 gr
- w.v. suikers 0.8 gr
- vezels 0.2 gr
- eiwit 3.5 gr
- zout 0.35 gr
Ook lekker