Pompoen muffins
Pompoen is een ideale groente om ook heerlijk mee te bakken. Bak er deze lekkere muffins mee. Bovendien zijn ze ook glutenvrij.
ingrediënten
Bereiding
-
Bereid eerst de pompoenpuree indien je geen kant-en-klare hebt gekocht.
-
Smelt de kokosolie en laat staan totdat je het nodig hebt.
-
Klop de eieren samen met de pompoenpuree los.
-
Voeg vervolgens de maple syrup en gesmolten kokosolie toe en klop nogmaals.
-
Daarna voeg je het havermeel, amandelmeel, speculaaskruiden en de basterdsuiker toe.
-
Als laatste meng je de baking soda samen met de appelazijn en voeg je ook dit toe aan het beslag.
-
Verdeel het beslag over ongeveer 10 muffin vormpjes.
-
Bak de muffins voor 30 minuten op 175° graden hete lucht.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.