Chocolade bananenbrood muffins
Super lekkere gezonde chocolade bananenbrood muffins, lekker smeuig met een crunch van hazelnoten. Een ideaal tussendoortje!
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 175 graden.
-
Prak 2 bananen goed fijn.
-
Meng de maple syrup, pindakaas, appelmoes en amandelmelk erdoorheen.
-
Vervolgens voeg je ook het havermeel en cacaopoeder toe.
-
Meng in een klein schaaltje de baking soda en appelazijn en schep ook dit door het beslag heen.
-
Hak de hazelnoten fijn en voeg deze samen met de chocolate chips toe aan het beslag.
-
Verdeel het beslag over 6 tot 8 muffin vormpjes.
-
Bak de muffins voor 25-30 minuten op 175 graden.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.