Chocolade bananenbrood muffins
Super lekkere gezonde chocolade bananenbrood muffins, lekker smeuig met een crunch van hazelnoten. Een ideaal tussendoortje!
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 175 graden.
-
Prak 2 bananen goed fijn.
-
Meng de maple syrup, pindakaas, appelmoes en amandelmelk erdoorheen.
-
Vervolgens voeg je ook het havermeel en cacaopoeder toe.
-
Meng in een klein schaaltje de baking soda en appelazijn en schep ook dit door het beslag heen.
-
Hak de hazelnoten fijn en voeg deze samen met de chocolate chips toe aan het beslag.
-
Verdeel het beslag over 6 tot 8 muffin vormpjes.
-
Bak de muffins voor 25-30 minuten op 175 graden.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.