Pumpkin pie (pompoentaart)
Een heerlijke pumpkin pie gemaakt met een heerlijke vulling van pompoen die bovendien ook nog eens glutenvrij en lactosevrij is
ingrediënten
Bodem
Vulling
Bereiding
-
Meng alle ingrediënten voor de bodem kneed goed en zet in de koelkast voor 30 minuten.
-
Maak ondertussen de vulling door alle ingrediënten te mengen.
-
Rol het deeg uit op bakpapier, snijd de randjes er eventueel af. Spray de vorm in en doe het deeg in de taartvorm en druk goed aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem van het deeg. Bak voor 10 minuten op 175° graden.
-
Verdeel het pompoenmengsel over de bodem en bak voor 35 minuten op 175 graden.
-
Laat helemaal afkoelen en zet in de koelkast voor 1 uur.
-
Top eventueel af met plantaardige slagroom en pecannoten.
-
Vervang optioneel het ei met een van de opties die in deze blog worden genoemd, zodat de taart helemaal vegan is.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.