Gnocchi in truffelsaus

Perfecte combinatie van zachte pasta kussentjes in een romige truffelsaus met champignons en Parmezaanse kaas.

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 3 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de gnocchi 2 minuutjes beetgaar en giet daarna af.

  2. Rooster de pijnboompitten kort en zet aan de kant.

  3. Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie.

  4. Snijd de champignons in plakjes en voeg ze toe en bak een paar minuten mee tot ze iets geslonken zijn.

  5. Voeg de gnocchi toe aan de pan en de truffeltapenade. Giet de room erbij en roer tot een saus, laat deze een paar minuutjes zachtjes pruttelen.

  6. Rasp de Parmezaanse kaas en roer deze er op het laatst door (bewaar een beetje voor de garnering).

  7. Serveer de truffel gnocchi in borden en garneer met verse basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Heeft het gesmaakt?
104 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!