Romige spinazie wraps

Krokant gegratineerde wraps met een romige vulling van spinazie, kip en tomaatjes

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materialen

Bereiding

 Snijd de kip in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook 1 minuutje en voeg de kip toe. Als de kip bijna gaar is voeg je de champignons toe en daarna de spinazie (dit kan bevroren of ontdooid en uitgelekt). Breng het spinaziemengsel op smaak met een snuf peper en zout. Laat het mengsel nog even pruttelen zodat het meeste vocht kan verdampen.

 Verwarm de oven op 220 graden. Schep wat van het spinaziemengsel op het midden van een wrap. Snijd de tomaatjes in vieren en verdeel er een aantal over de vulling. Bestrooi met wat pijnboompitten en kruimel er wat feta over. Vouw de wraps dicht en steek ze vast met een prikker. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi met kaas. Bak ze in ca 5 minuten mooi bruin in de oven.

 Gebruik je verse spinazie, voeg dan wat creme fraiche toe om het romig te maken. Houd als hoofdgerecht 2 a 3 wraps aan p.p.

427 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!