Snelle tiramisu met lemon curd

Deze tiramisu staat binnen 20 min op tafel en is door de lemoncurd lekker fris van smaak, ook lekker na de paasbrunch

Nagerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de mascarpone romig met een mixer. Voeg de slagroom toe met de suiker en klop lobbig. Doop de lange vingers kort in een bordje met limoncello (houd je van een sterke smaak dan kun je ze er iets langer in laten maar laat ze niet zacht worden).

  2. Leg 4 lange vingers naast elkaar op een bordje. Schep wat van het roommengsel er op en schep ongeveer een eetlepel lemoncurd er op. Leg er nu 2 lange vingers op in de tegenovergestelde richting. Schep er weer een beetje room op en lemoncurd en bestrooi met wat gehakte pistache.

  3. Je kunt dit recept max 1 dag van te voren maken en in de koelkast bewaren. Het lekkerste is om hem een half uur voor het eten uit de koelkast te halen.

Heeft het gesmaakt?
70 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!