Spaghetti met witlof

Lekker pastagerecht van spaghetti met geroerbakte witlof en spekjes in een romige saus

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Halveer de witlof en snijd de harde kern er uit. Snijd de rest in reepjes.

  2. Kook de spaghetti gaar. Bak de spekjes aan in een diepe koekenpan. Voeg de champignons toe en bak 5 minuutjes mee. Voeg als laatste de reepjes witlof toe en roerbak 2 minuutjes mee.

  3. Giet de room erbij breng zachtjes aan de kook. Breng het mengsel op smaak met peper en tijm. Voeg dan de spaghetti toe en roer door de saus en witlof. Bestrooi voor het serveren met Parmezaanse kaas.

  4. Tip: je kunt dit recept ook makkelijk verdubbelen voor 4 personen.

Heeft het gesmaakt?
156 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!