Spaghetti met witlof
Lekker pastagerecht van spaghetti met geroerbakte witlof en spekjes in een romige saus
ingrediënten
Bereiding
-
Halveer de witlof en snijd de harde kern er uit. Snijd de rest in reepjes.
-
Kook de spaghetti gaar. Bak de spekjes aan in een diepe koekenpan. Voeg de champignons toe en bak 5 minuutjes mee. Voeg als laatste de reepjes witlof toe en roerbak 2 minuutjes mee.
-
Giet de room erbij breng zachtjes aan de kook. Breng het mengsel op smaak met peper en tijm. Voeg dan de spaghetti toe en roer door de saus en witlof. Bestrooi voor het serveren met Parmezaanse kaas.
-
Tip: je kunt dit recept ook makkelijk verdubbelen voor 4 personen.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!