Taco’s met krokante vis en mango

Lekkere combi van koolsalade en krokante kibbeling in een wrap of taco met frisse mango

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 3 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Verwarm de wraps of taco’s een paar minuten in de oven en leg dan opengevouwen in een schaal of houder. Verwarm de kibbeling. Meng de kool met de cocktailsaus en het sap van de limoen. Snijd de komkommer in dunne maantjes en de mango in kleine blokjes.

  2. Vul de wraps of taco’s met wat koolsalade, wat plakjes komkommer en met de kibbeling. Verdeel wat mango erover en maak het af met een beetje chilisaus.

Heeft het gesmaakt?
45 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!