Tagliatelle met ratatouille ovenschotel
Vegetarische pastaschotel met tagliatelle en lekker veel gestoofde groente, vega balletjes en feta
Ingrediënten
1 courgette
1 aubergine
250 gr tagliatelle
1 paprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook
400 gr tomatenblokjes
125 gr geitenkaas
250 gr tomaatjes aan tak
klein scheutje olijfolie
peper en zout
1 tot 2 theelepels provinciaalse kruiden
ca 200 gr vega groenteballetjes
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd alle groente in stukjes en hak de knoflook fijn. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de ui en paprika 3 minuten. Voeg daarna de courgette en de aubergine toe. Breng de groente op smaak door de knoflook toe te voegen, peper, zout en de provinciaalse kruiden.






Schep de groentesaus over de tagliatelle en schep er door heen. Verdeel de groenteballetjes er over en verkruimel de geitenkaas over de ovenschaal. Leg de tak met de tomaatjes er boven op en zet 10 minuten in de oven.