
Garnalentartaar met ananas
Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal
20 M
Ingrediƫnten: Garnalentartaar met ananas
Voor stuks
-
200 gr gekookte garnaal
-
150 gr ananas
-
1 avocado
-
1 limoen
-
2 sjalotjes
-
2 rode pepers
-
2 eetlepels sesamzaadjes
-
Een handje rucola
Benodigdheden:
-
Een handje rucola
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Garnalentartaar met ananas
-
Hak de garnalen in kleine stukjes. Snipper het sjalotje fijn en hak ook de rode peper in kleine stukjes. Voeg dit samen en knijp de limoen hier bovenuit. Snijd de avocado in kleine blokjes.
-
Snijd ook kleine blokjes van de ananas. Meng dit er ook doorheen samen de sesamzaadjes. Neem een kookring en voeg hierin de tartaar, Duw goed aan het verwijder de ring. Voeg de rucola over de tartaartjes heen.
Heeft het gesmaakt?
128 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 12 gr
- verzadigd vet 2 gr
- koolhydraten 18 gr
- w.v. suikers 8 gr
- vezels 5 gr
- eiwit 14 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker