Garnalentartaar met ananas
Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal
ingrediënten
Benodigdheden:
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Hak de garnalen in kleine stukjes. Snipper het sjalotje fijn en hak ook de rode peper in kleine stukjes. Voeg dit samen en knijp de limoen hier bovenuit. Snijd de avocado in kleine blokjes.
-
Snijd ook kleine blokjes van de ananas. Meng dit er ook doorheen samen de sesamzaadjes. Neem een kookring en voeg hierin de tartaar, Duw goed aan het verwijder de ring. Voeg de rucola over de tartaartjes heen.

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.