Garnalentartaar met ananas

Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden:

Bereiding

Hak de garnalen in kleine stukjes. Snipper het sjalotje fijn en hak ook de rode peper in kleine stukjes. Voeg dit samen en knijp de limoen hier bovenuit. Snijd de avocado in kleine blokjes.

Snijd ook kleine blokjes van de ananas. Meng dit er ook doorheen samen de sesamzaadjes. Neem een kookring en voeg hierin de tartaar, Duw goed aan het verwijder de ring. Voeg de rucola over de tartaartjes heen.

63 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!