Vegan tosti met hummus

Een heerlijke vegan tosti met hummus, kaas, champignons, olijven en zongedroogde tomaten.

Lunch 5 min + 5 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Smeer 2 sneeën in met de hummus en 2 sneeën met de pesto. Snijd de champignons in plakjes en bak met 1 el balsamico en een beetje olijfolie in de pan gaar.

  2. Leg de plakken vegan kaas op de pesto. Verdeel champignons over de hummus. Verdeel over de champignons de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes.

  3. Leg de sneeën brood met pesto en kaas op die met hummus en bereid in het tosti ijzer.

  4. Tip: vegan kaas is steeds beter verkrijgbaar. Mocht je deze toch niet vinden, laat hem dan achterwege.

Heeft het gesmaakt?
4 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Uit onze shop