
Vegan tosti met hummus
Een heerlijke vegan tosti met hummus, kaas, champignons, olijven en zongedroogde tomaten.
5 M + 5 M
Ingrediƫnten: Vegan tosti met hummus
Voor personen
-
2 eetlepels hummus pikant
-
2 plakken vegan kaas
-
4 champignons
-
1 eetlepel balsamico
-
Beetje olijfolie
-
6 zongedroogde tomaten
-
6 olijven
-
peper & zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Vegan tosti met hummus
Bereiding
-
Smeer 2 sneeƫn in met de hummus en 2 sneeƫn met de pesto. Snijd de champignons in plakjes en bak met 1 el balsamico en een beetje olijfolie in de pan gaar.
-
Leg de plakken vegan kaas op de pesto. Verdeel champignons over de hummus. Verdeel over de champignons de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes.
-
Leg de sneeƫn brood met pesto en kaas op die met hummus en bereid in het tosti ijzer.
-
Tip: vegan kaas is steeds beter verkrijgbaar. Mocht je deze toch niet vinden, laat hem dan achterwege.
Heeft het gesmaakt?
7 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 250
- vet 15 gr
- verzadigd vet 3 gr
- koolhydraten 20 gr
- w.v. suikers 3.5 gr
- vezels 4 gr
- eiwit 6 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker