Vegan tosti met hummus
Een heerlijke vegan tosti met hummus, kaas, champignons, olijven en zongedroogde tomaten.
ingrediënten
Bereiding
-
Smeer 2 sneeën in met de hummus en 2 sneeën met de pesto. Snijd de champignons in plakjes en bak met 1 el balsamico en een beetje olijfolie in de pan gaar.
-
Leg de plakken vegan kaas op de pesto. Verdeel champignons over de hummus. Verdeel over de champignons de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes.
-
Leg de sneeën brood met pesto en kaas op die met hummus en bereid in het tosti ijzer.
-
Tip: vegan kaas is steeds beter verkrijgbaar. Mocht je deze toch niet vinden, laat hem dan achterwege.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.