Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vegetarische wrap

Kleurrijke Mexicaanse wraps gevuld met o.a. mais, bonen en yoghurt

Ingredienten
6 tot 8 (volkoren) wraps
Klein blikje bruine of kidneybonen a 200 gr
200 gr maïs
3 tomaten
1 paprika
Snuf komijnpoeder
Snuf cayennepeper
100 gr ijsberg sla
1 uitje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
50 gr geraspte kaas
200 ml dikke griekse yoghurt of kwark
Olie om te bakken
 
Bereiding
Verhit wat olie in een grote pan en bak de ui en de knoflook 2 minuutjes. Verwijder het steeltje en de zaadjes van de paprika en snijd in blokjes en voeg ook toe aan de pan. Laat de bonen uitlekken voeg na 3 minuutjes ook toe aan de pan.
 
vega wrap 01
vega wrap 01
vega wrap 01
Snijd ook de tomaten (zonder de zaadjes) in blokjes en voeg toe. Laat de maïs uitlekken en schep door het mengsel in de pan. Breng op smaak met peper, zout, komijn en cayennepeper. Verwarm de wraps volgens de verpakking.
 
vega wrap 01
vega wrap 01
vega wrap 01
Verdeel een beetje sla over het midden van de wrap. Schep wat van net groente mengsel er op en daarna een beetje yoghurt. Bestrooi met een beetje kaas en vouw dicht. Prik eventueel vast met een prikker.
 

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×