Vegetarische wraps

Deze goed gevulde wraps met groenten zoals paprika, champignons en kidneybonen zijn lekker kruidig en ideaal voor een dagje zonder vlees

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes. Bak de paprika en ui in een pan. Voeg de champignons toe. Breng het mengsel op smaak met komijn, cayennepeper, peper en zout.

 Giet de mais en kidneybonen af en voeg toe aan het groentenmengsel. Snijd de tomaten in blokjes en voeg samen met het waterige gedeelte toe aan de pan. Laat het mengsel 10 minuutjes pruttelen.

 Verwarm de wraps en verdeel wat ijsbergsla erover en schep wat van het groentenmengsel er op en vouw dicht. Serveer met de zure room.

144 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.