Vegetarische wraps

Deze goed gevulde wraps met groenten zoals paprika, champignons en kidneybonen zijn lekker kruidig en ideaal voor een dagje zonder vlees

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes. Bak de paprika en ui in een pan. Voeg de champignons toe. Breng het mengsel op smaak met komijn, cayennepeper, peper en zout.

  2. Giet de mais en kidneybonen af en voeg toe aan het groentenmengsel. Snijd de tomaten in blokjes en voeg samen met het waterige gedeelte toe aan de pan. Laat het mengsel 10 minuutjes pruttelen.

  3. Verwarm de wraps en verdeel wat ijsbergsla erover en schep wat van het groentenmengsel er op en vouw dicht. Serveer met de zure room.

Heeft het gesmaakt?
192 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!