Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vegetarische wrap

Kleurrijke Mexicaanse wraps gevuld met o.a. mais, bonen en yoghurt

Ingredienten
6 tot 8 (volkoren) wraps
Klein blikje bruine of kidneybonen a 200 gr
200 gr maïs
3 tomaten
1 paprika
Snuf komijnpoeder
Snuf cayennepeper
100 gr ijsberg sla
1 uitje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
50 gr geraspte kaas
200 ml dikke griekse yoghurt of kwark
Olie om te bakken
 
Bereiding
Verhit wat olie in een grote pan en bak de ui en de knoflook 2 minuutjes. Verwijder het steeltje en de zaadjes van de paprika en snijd in blokjes en voeg ook toe aan de pan. Laat de bonen uitlekken voeg na 3 minuutjes ook toe aan de pan.
 
vega wrap 01
vega wrap 01
vega wrap 01
Snijd ook de tomaten (zonder de zaadjes) in blokjes en voeg toe. Laat de maïs uitlekken en schep door het mengsel in de pan. Breng op smaak met peper, zout, komijn en cayennepeper. Verwarm de wraps volgens de verpakking.
 
vega wrap 01
vega wrap 01
vega wrap 01
Verdeel een beetje sla over het midden van de wrap. Schep wat van net groente mengsel er op en daarna een beetje yoghurt. Bestrooi met een beetje kaas en vouw dicht. Prik eventueel vast met een prikker.
 

 

Beoordeling (128 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel