Wentelteefjes

Hoe maak je de lekkerste wentelteefjes met brood, eieren, suiker en kaneel? Met dit recept lukt het zeker!

Ontbijt 20 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk in een diep bord. Voeg een snuf kaneel toe en de vanillesuiker. Klop nog een keer goed door met een vork of garde.

  2. Leg een sneetje brood er ca. 20 seconden in en draai hem daarna om en doop ook de andere zijde in het eiermengsel. Verhit ondertussen wat boter of margarine in een pan en leg hier het sneetje brood in. Bak aan de onderkant goudbruin, draai om en bak ook de andere zijde bruin. Herhaal dit ook met de rest.

  3. Bestrooi de wentelteefjes voor het serveren nog lichtjes met wat suiker.

  4. Tip: gebruik liever geen vers brood, dit scheurt makkelijk en is bovendien zonde.

Heeft het gesmaakt?
1190 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!