Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Arretjescake

 
Limburgs gebak met chocolade en biscuitjes, makkelijk uit de koelkast!
Ingrediënten
4 eetl cacao
10 eetlepels witte basterdsuiker
1 ei
250 gram boter
250 gram droge biscuitjes
 
Bereiding
Doe de cacao, suiker en ei in een kom roer met een mixer tot een papje. Smelt de boter en voeg deze beetje bij beetje toe en mix alles goed door elkaar.
Verkruimel de koekjes en meng deze door de massa in de kom. Bekleed een cakeblik met aluminiumfolie en schep de koekjes-massa hierin. Druk alles goed aan en zet 2 uur in de koelkast totdat hij goed hard is.
Beoordeling (217 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel