Wraps met geroosterde kikkererwten

Lekkere vegetarische wraps met een midden oosterse twist van geroosterde kikkererwten en abrikozen

Hoofdgerecht 15 min + 30 min oventijd

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Laat de kikkererwten uitlekken en doe in een kom met een scheutje olie, snuf chili, ras el hanout kruiden en wat peper en zout. Schep goed om en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Zet deze 30 min in de oven. Voeg na 15 minuten de aubergine in blokjes toe en bak mee.

  2. Pureer ondertussen de avocado’s met een beetje citroensap. Besmeer de wraps met dit mengsel. Verdeel wat van de geroosterde kikkererwten en aubergine er over in het midden. Snijd de abrikozen klein en verdeel deze samen met de feta en amandel over de vulling. Vouw ze dicht en serveer direct.

Heeft het gesmaakt?
83 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!