Couscous met kikkererwten
Heerlijke couscous met kikkererwten, groenten en amandelen. Een makkelijk én lekker recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.
ingrediënten
Dressing
Bereiding
-
Bereid de couscous volgens bereidingswijze op de verpakking. Vaak is dit even stomen in gekookt water.
-
Snijd de knoflook fijn en de lente-ui in ringen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook aan samen met de helft van de lente ui.
-
Snijd de paprika, courgette & aubergine in blokjes.
-
Voeg deze toe aan de pan met lente-ui en knoflook en voeg hierbij ook de Italiaanse kruiden toe.
-
Spoel de kikkererwten goed af.
-
Doe de couscous, gebakken groenten, kikkererwten, Verse peterselie, overgebleven lente-ui en rucola samen in een schaal en meng goed.
-
Serveer met de amandelen, olijfolie & citroensap.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.