Couscous met kikkererwten
Heerlijke couscous met kikkererwten, groenten en amandelen. Een makkelijk én lekker recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.
ingrediënten
Dressing
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bereid de couscous volgens bereidingswijze op de verpakking. Vaak is dit even stomen in gekookt water.
-
Snijd de knoflook fijn en de lente-ui in ringen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook aan samen met de helft van de lente ui.
-
Snijd de paprika, courgette & aubergine in blokjes.
-
Voeg deze toe aan de pan met lente-ui en knoflook en voeg hierbij ook de Italiaanse kruiden toe.
-
Spoel de kikkererwten goed af.
-
Doe de couscous, gebakken groenten, kikkererwten, Verse peterselie, overgebleven lente-ui en rucola samen in een schaal en meng goed.
-
Serveer met de amandelen, olijfolie & citroensap.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.