Salade met druiven en noten

Perfecte combi van sla met zoete druiven, krokante pecannoten en zachte kaas. Lekker als simpele lunch salade of als bijgerecht.

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing:

Bereiding

  1. Snijd de peer in vieren en snijd het klokhuis eruit. Snijd de peer verder in plakjes.

  2. Brokkel de kaas in stukjes.

  3. Halveer de druiven.

  4. Mix de ingrediënten van de dressing door elkaar.

  5. Meng de sla met de druiven, peer, pecannoten en kaas lichtjes door elkaar en voeg op het laatst de dressing toe.

  6. Tip: houd je niet van blauwe kaas of gorgonzola? Vervang deze dan door geitenkaas of brie of iets anders wat je wel lekker vindt.

Heeft het gesmaakt?
5 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!