Ga naar de inhoud
Wrap quiche uit de Airfryer

Wrap quiche uit de Airfryer

Een makkelijk en origineel recept: wrap quiche uit de AirFryer. Gevuld met ei, paprika, spinazie en feta. Op smaak gebracht met kruiden en afgemaakt met wat gesmolten kaas bovenop heb jij in no-time een heerlijk maaltje.

10 M + 12 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 1 grote tortilla wrap
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels geraspte kaas
  • 0.5 paprika
  • 1 handje spinazie
  • 1 bosui
  • olie + om in te vetten
  • 50 gr feta
  • 1 snuf peper en zout
  • 1 snuf paprikapoeder

Benodigdheden

  • 1 ovenschaaltje ca. 20 cm

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Vet het ovenschaaltje in met olie. Leg de tortilla wrap hierin, de randjes moeten een beetje omhoog staan.


  2. Klop de eieren los met peper, zout en paprikapoeder. Giet dit in de tortilla wrap.


    wrap quiche uit de airfryer stap 1 wrap quiche uit de airfryer stap 2 wrap quiche uit de airfryer stap 3
  3. Verdeel dan een handje spinazie, fijngesneden paprika en bosui er over. Meng dit met een vork een beetje door het eimengsel.


  4. Kruimel de feta erover en bestrooi met de geraspte kaas.


    wrap quiche uit de airfryer stap 4 wrap quiche uit de airfryer stap 5 wrap quiche uit de airfryer stap 6
  5. Zet de wrap quiche ca 12 minuten in de airfryer op 200 graden. Let op dit kan iets langer of korter zijn, afhankelijk van je type model.


  6. Check of de eieren gestold zijn en de kaas lekker gesmolten is.


  7. Snijd de wrap quiche in stukken en serveer bijvoorbeeld met een salade of kop soep als makkelijk avondmaal.


  8. Tip: dit gerecht kun je ook in de gewone oven maken op 200 graden, houd dan rekening met een iets langere baktijd.


  9. Je kunt ook varieren met andere groenten zoals tomaat, courgette of stukjes broccoli. Je kunt ook diepvries spinazie gebruiken, laat deze goed uitlekken voor gebruik.