Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit

Naanbrood kan perfect als ontbijt of lunch in een zoete variant van dit Indiase brood. Samen met Griekse yoghurt en rood fruit is dit een frisse combinatie.

Ontbijt recept 10 min

ingrediënten

voor 1

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid 1 naanbrood volgens basis recept naanbrood Meng de Griekse yoghurt met een beetje citroenrasp, vanille aroma en een beetje citroensap naar smaak.

  2. Besmeer het naanbrood nu met het yoghurt mengsel. Verdeel de gehakte noten, blauwe bessen en frambozen over de yoghurt. Maak het af met wat extra citroenrasp en honing.

  3. Tip: Houd je van zoet? Voeg 1 theelepel poedersuiker toe aan de Griekse yoghurt.

  4. Tip: Voor dit zoete naanbrood kun je het beste het brood zelf maken. Kant-en-klare naambroden zijn vaak gekruid en dat is niet lekker met deze toppings.

  5. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
3 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.