Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit

Naanbrood kan perfect als ontbijt of lunch in een zoete variant van dit Indiase brood. Samen met Griekse yoghurt en rood fruit is dit een frisse combinatie.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor:

Bereiding

 Bereid 1 naanbrood volgens basis recept naanbrood Meng de Griekse yoghurt met een beetje citroenrasp, vanille aroma en een beetje citroensap naar smaak.

 Besmeer het naanbrood nu met het yoghurt mengsel. Verdeel de gehakte noten, blauwe bessen en frambozen over de yoghurt. Maak het af met wat extra citroenrasp en honing.

 Tip: Houd je van zoet? Voeg 1 theelepel poedersuiker toe aan de Griekse yoghurt.

 Tip: Voor dit zoete naanbrood kun je het beste het brood zelf maken. Kant-en-klare naambroden zijn vaak gekruid en dat is niet lekker met deze toppings.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

2 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.