Ga naar de inhoud
Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit

Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit

Naanbrood kan perfect als ontbijt of lunch in een zoete variant van dit Indiase brood. Samen met Griekse yoghurt en rood fruit is dit een frisse combinatie.

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor

  • 1 naanbrood ( volgens basis recept naanbrood )
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel gehakte walnoten
  • 30 gr blauwe bessen
  • 30 gr frambozen
  • 0,5 citroen ( rasp en sap )
  • 1 eetlepel honing
  • een paar druppels vanille aroma

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid 1 naanbrood volgens basis recept naanbrood Meng de Griekse yoghurt met een beetje citroenrasp, vanille aroma en een beetje citroensap naar smaak.


    Zoet naanbrood www.leukerecepten.nl Zoet naanbrood www.leukerecepten.nl Zoet naanbrood www.leukerecepten.nl
  2. Besmeer het naanbrood nu met het yoghurt mengsel. Verdeel de gehakte noten, blauwe bessen en frambozen over de yoghurt. Maak het af met wat extra citroenrasp en honing.


  3. Tip: Houd je van zoet? Voeg 1 theelepel poedersuiker toe aan de Griekse yoghurt.


  4. Tip: Voor dit zoete naanbrood kun je het beste het brood zelf maken. Kant-en-klare naambroden zijn vaak gekruid en dat is niet lekker met deze toppings.


  5. Dit recept is gemaakt door Jaimy