Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Griekse nacho’s

Lekker om van te snacken: nacho’s uit de oven met een Griekse topping van komkommer, feta en tzatziki.

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Bak het gehakt rul. Hak de rode ui fijn en voeg toe aan het gehakt. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en oregano.

 Snijd de komkommer en tomaat in kleine blokjes. Vul een ovenschaal met de helft van de nacho’s. Voeg ⅓ van het gehaktmengsel en feta toe. Dek af met de rest van de nacho’s. Verdeel bovenop de rest van het gehaktmengsel, tomaat en komkommer blokjes en feta. Zet de ovenschaal 10 minuutjes in de oven zodat de feta iets verkleurd.

 Maak ondertussen de tzatziki. Haal de Griekse nacho’s uit de oven en schep wat van de tzatziki er op en garneer met wat peterselie. Serveer de nacho’s warm.

Griekse-nachos-schotel

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×