Crème fraîche recepten

Crème fraîche recepten

Crème fraîche is gemaakt van koeien- of geitenmelk. Het is een frisse toevoeging in veel gerechten en kan tegenwoordig ook gemakkelijk vegan gebruikt worden. Je kunt er lekkere soep of saus mee afmaken of het verwerken in een hoofdgerecht, zoals kip kerrie of flammkuchen.

Gegratineerde schnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas

Mini cheesecake met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min + 2 uur wachten
  • 16 stuks
  • *

Lekkere kleine mini cheesecakejes met frisse blauwe bessen en een bodem van Bastogne

Zweedse balletjes met aardappelsalade
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Scandinavisch gerecht van kruidige gehaktballetjes met een aardappelsalade met rode biet

Mini quiche met spek en ananas
  • Lunch recept
  • 25 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • *

Het zoute van de spek en het fris zoete van ananas combineren heerlijk in deze mini quiches

Courgetti met paddenstoelen en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Spaghetti van courgette met een romige saus met zalm en paddenstoelen

Apple crumble cheesecakejes
  • Bakrecept
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 18 stuks
  • *

Mini cheesecakejes met een lekkere topping van appel, krokante kruimels en walnoten

Knolselderijsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.

Mini cheesecake met Oreo
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Twee heerlijke dingen samen gecombineerd in een muffinvorm: Oreo koekjes en cheesecake!

Gevulde aardappels met spekjes
  • Voorgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!

3 x canape
  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 21 stuks
  • *

Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Broodrolletjes met gedroogde tomaat
  • Lunch recept
  • 15 min + 1 uur wachttijd
  • 12 stuks
  • *

Leuk hapje van brood opgerold met gedroogde tomaten, basilicum en pijnboompitten

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Vijgentaartje
  • Tussendoortjes
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Wat een heerlijke herfst combi zijn deze bladerdeegtaartjes met kaneelmascarpone, verse vijgen en noten.