Crème fraîche is gemaakt van koeien- of geitenmelk. Het is een frisse toevoeging in veel gerechten en kan tegenwoordig ook gemakkelijk vegan gebruikt worden. Je kunt er lekkere soep of saus mee afmaken of het verwerken in een hoofdgerecht, zoals kip kerrie of flammkuchen.
Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas
Lekkere kleine mini cheesecakejes met frisse blauwe bessen en een bodem van Bastogne
Scandinavisch gerecht van kruidige gehaktballetjes met een aardappelsalade met rode biet
Het zoute van de spek en het fris zoete van ananas combineren heerlijk in deze mini quiches
Spaghetti van courgette met een romige saus met zalm en paddenstoelen
Mini cheesecakejes met een lekkere topping van appel, krokante kruimels en walnoten
Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.
Twee heerlijke dingen samen gecombineerd in een muffinvorm: Oreo koekjes en cheesecake!
Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!
Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm
Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.
Leuk hapje van brood opgerold met gedroogde tomaten, basilicum en pijnboompitten
Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus