Crème fraîche is gemaakt van koeien- of geitenmelk. Het is een frisse toevoeging in veel gerechten en kan tegenwoordig ook gemakkelijk vegan gebruikt worden. Je kunt er lekkere soep of saus mee afmaken of het verwerken in een hoofdgerecht, zoals kip kerrie of flammkuchen.
Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.
Vegetarische ovenschotel met puntpaprika en balletjes falafel en een romige saus
Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!
Deze romige ovenschotel met ui en spek is een variant op de aardappel anders
Vergeet het broodje shoarma, maak deze quiche met shoarma, prei en champignons
Romige pasta met broccoli en heerlijke gehaktballetjes gemaakt van zalm
Geroosterde zoete aardappel met een licht pikante Spaanse saus, heerlijk bij de tapas!
Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas
Soep in een broodje in de vorm van een paashaas, lekker en leuk voor de paasbrunch
Deze kleine flammkuchen, of te wel tarte flambee, met krokante bodem en topping van appel en geitenkaas is lekker als borrelsnack.
Vegetarisch gerecht van knapperige taco’s gevuld met geroosterde bloemkool en paprika in romige saus
Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten
Zalm met een romige vulling van spinazie, een feestelijk gerecht voor de Kerst
Om het kerstdiner gezellig af te sluiten: een op-zijn-kop taart met peer, sinaasappelschil en tijm
Start je tapas avondje met deze glaasjes met een makkelijke paprikasoep en garnalen spiesjes
Deze lekkere mini cheesecakejes met bessen en frambozen zijn niet alleen heel lekker maar zien er ook mooi uit