Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bloemkool broccoli curry

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Ingrediënten
  • 1 eetlepel rode currypasta
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 ui
  • 250 gr broccoli roosjes
  • Handje cashewnoten
  • 250 gr bloemkool roosjes
  • 200 gr rijst

Bereiding
Kook de broccoli en bloemkool 3 minuten voor in kokend water en giet daarna af. Snipper de ui en fruit aan in een (wok)pan. Voeg de currypasta toe en vervolgens ook de kokosmelk. Breng aan de kook en roer goed door elkaar.

Voeg de broccoli en de bloemkool roosjes toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Schap af en toe om. Kook ook de rijst gaar. Voeg als laatste de cashewnoten toe aan de groentecurry. Serveer met de rijst.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×