Bloemkool broccoli curry

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de broccoli en bloemkool 3 minuten voor in kokend water en giet daarna af. Snipper de ui en fruit aan in een (wok)pan. Voeg de currypasta toe en vervolgens ook de kokosmelk. Breng aan de kook en roer goed door elkaar.

 Voeg de broccoli en de bloemkool roosjes toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Schap af en toe om. Kook ook de rijst gaar. Voeg als laatste de cashewnoten toe aan de groentecurry. Serveer met de rijst.

118 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.