Bloemkool broccoli curry

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 3 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de broccoli en bloemkool 3 minuten voor in kokend water en giet daarna af. Snipper de ui en fruit aan in een (wok)pan. Voeg de currypasta toe en vervolgens ook de kokosmelk. Breng aan de kook en roer goed door elkaar.

  2. Voeg de broccoli en de bloemkool roosjes toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Schap af en toe om. Kook ook de rijst gaar. Voeg als laatste de cashewnoten toe aan de groentecurry. Serveer met de rijst.

Heeft het gesmaakt?
150 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!