Bladerdeeg is super makkelijk en lekker natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld hartige bladerdeeg hapjes en snacks mee maken of gebruiken voor zoete bladerdeeg taartjes. Van appelflappen tot quiche en van kaasstengels tot saucijzenbroodjes.
Maak makkelijk zelf deze croissantjes met een vulling van kaneelsuiker met maar 4 ingrediënten. Een combinatie dus tussen kaneelbroodjes en croissants. Lekker bij het ontbijt of brunch.
Maak deze zoete bladerdeegstengels met een vulling van Nutella en chocolade voor bij het ontbijt of als hapje bij een filmavondje. Je hebt maar 5 ingrediënten nodig en je hebt ze binnen 20 minuten gemaakt!
Deze heerlijke gorgonzola quiche met spinazie, walnoten en peer is de perfecte keuze voor liefhebbers van hartige en zoete smaken. De romige gorgonzola en de knapperige walnoten vormen een perfecte combinatie met de zachte spinazie en zoete stukjes peer
Maak eens een quiche met spruitjes en (vegetarische) spek. Een lekkere en originele manier om spruitjes te eten.
Een lekkere combi van groene groenten, zachte brie en hartige cashewnoten gecombineerd in een hartige taart. Om je vingers bij op te eten.
Serveer deze heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met spinazie, ricotta en spek als hapje of als avondmaaltijd met een salade.
Lekkere krokante plaattaart van bladerdeeg met plakjes zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Een heerlijk combinatie.
De beef wellington is bij velen niet meer weg te denken uit het kerstmenu. Deze verrassende variant gemaakt van rode bieten, champignons en linzen is helemaal plantaardig en dus ideaal voor de vegetariërs en veganisten aan tafel.
Heerlijke zoet baksel van knapperig bladerdeeg met een vulling van Nutella met maar 3 ingrediënten waar iedereen van mee smult tijdens het kerstontbijt of brunch.
Ben je nog op zoek naar een lekker en simpel hapje voor een feestje of borrel? Probeer dan eens deze bladerdeeg hapjes met dille-avocado crème en zongedroogde tomaat. Daar scoor je gegarandeerd punten mee.
Knapperig bladerdeeg met een heerlijke vulling van o.a. spinazie, ricotta en walnoten. Een heerlijk gerecht voor de feestdagen of een ander dinertje.
Deze bladerdeeg boom met een vulling van pesto is leuk voor bij de kerstborrel of kerstbrunch. Je trekt er heel makkelijk lekkere stukjes van af. Dat wordt snoepen.
Supermakkelijke hartige snack van bladerdeeg in de vorm van een letter S voor Sinterklaas. Lekker bij de borrel of bij een kom soep.
Hét recept voor zelfgemaakte appelflappen uit de oven gemaakt met bladerdeeg en gevuld met een heerlijk appelmengsel inclusief handige stap voor stap foto's.
Deze empanada (gevuld deeg pasteitje) met een kruidige vulling van gehakt is ideaal voor een borrel, tapasavond of als hartige lunch. Met kant en klaar deeg maak je het zelfs nog makkelijker en zijn ze binnen 35 minuten klaar.
Een super lekkere hartige taart met prei, champignons en oude kaas die makkelijk te maken is. Perfect als avondmaaltijd of lunch.
Deze overheerlijke croissant chocolade rolletjes zijn perfect voor bij een brunch of ontbijt. Ze zijn binnen no-time klaar en je hebt maar drie ingrediënten nodig.
Een knapperige en hartige snack van bladerdeeg met oude kaas en oregano. Een ideaal borrelhapje voor op een feestje.
Makkelijk herfstrecept van knapperig bladerdeeg met een topping van o.a. paddenstoelen, walnoten en kaas. Simpel en snel op tafel.
Lekker vegetarisch hartig hapje gemaakt met maar een paar ingrediënten zoals spinazie en feta en bladerdeeg. Superleuk om te serveren als borrelhapje op een feestje.
Knapperige zoete bladerdeeg gebakjes met een romige vulling van gezoete room met citroen en natuurlijk blauwe bessen.
Heerlijke krokante gebakjes van bladerdeeg gevuld met een romige custardpudding en vers fruit
De lekkerste plaattaarten maak je zelf en dat met maar een paar ingrediënten! Wat dacht je van groenten en kikkererwten? Kleurrijk én heel smaakvol!