Bladerdeeg

Bladerdeeg

Bladerdeeg is super makkelijk en lekker natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld hartige bladerdeeg hapjes en snacks mee maken of gebruiken voor zoete bladerdeeg taartjes. Van appelflappen tot quiche en van kaasstengels tot saucijzenbroodjes.

Mini croissants met spinazie
  • Ontbijt
  • 10 MIN + 10 OVENTIJD
  • 24 STUKS
  • *

Lekker en makkelijk hartig hapje met spinazie, feta en een pittige bite van rode peper

Kleine quiche met restjes
  • Lunch
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Heb je ook nog allerlei restjes in de koelkast? maak er een een lekkere quiche van!   

Bladerdeegtaartje met peer
  • Nagerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een heerlijke herfst combi; bladerdeegtaartjes met kaneel-mascarpone, peer en noten.

Vijgentaartje
  • Nagerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een heerlijke herfst combi; bladerdeegtaartjes met kaneel-mascarpone, verse vijgen en noten. 

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel

Bladerdeegtaartje met rode uien
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 3 a 4 stukken
  • *

Heerlijk hartige taart met met gekarameliseerde rode ui, olijven en geitenkaas.