Bladerdeeg

Bladerdeeg

Bladerdeeg is super lekker en makkelijk om heerlijke baksel mee te maken. Je kunt er zoete of hartige bladerdeeg hapjes mee maken. Denk aan knakworst in bladerdeeg, zalm in bladerdeeg of een hartige taart met bladerdeeg. En maak eens bladerdeegschelpen met fruit of chocolade bladerdeeg twisters.

Bladerdeeg cups met avocado
  • Voorgerecht
  • 10 min + 15 min oventijd
  • 8 hapjes
  • *

Ben je nog op zoek naar een lekker en simpel hapje voor een feestje of borrel? Probeer dan eens deze bladerdeeg hapjes met dille-avocado crème en zongedroogde tomaat. Daar scoor je gegarandeerd punten mee.

Groentestrudel met spinazie
  • Voorgerecht
  • 30 min + 35 min oventijd
  • 1 strudel
  • *

Knapperig bladerdeeg met een heerlijke vulling van o.a. spinazie, ricotta en walnoten. Een heerlijk gerecht voor de feestdagen of een ander dinertje.

Hartig Sinterklaas bladerdeeghapje
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 30 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Supermakkelijke hartige snack van bladerdeeg in de vorm van een letter S voor Sinterklaas. Lekker bij de borrel of bij een kom soep.

Mini beef wellington
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Deze makkelijke 1 persoons variant op de beef wellington met varkenshaas en spek is ideaal voor de kerst.

Empanadas
  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 12 empanada's
  • *

Deze empanada (gevuld deeg pasteitje) met een kruidige vulling van gehakt is ideaal voor een borrel, tapasavond of als hartige lunch. Met kant en klaar deeg maak je het zelfs nog makkelijker en zijn ze binnen 35 minuten klaar.

Vegetarische quiche met prei
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een super lekkere hartige taart met prei, champignons en oude kaas die makkelijk te maken is. Perfect als avondmaaltijd of lunch.

Chocolade croissant rolletjes
  • Ontbijt recept
  • 5 min + 15 min oventijd + 10 min afkoelen
  • 8 rolletjes
  • *

Deze overheerlijke croissant chocolade rolletjes zijn perfect voor bij een brunch of ontbijt. Ze zijn binnen no-time klaar en je hebt maar drie ingrediënten nodig.

Kaasvlinders
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 18 stuks
  • *

Een knapperige en hartige snack van bladerdeeg met oude kaas en oregano. Een ideaal borrelhapje voor op een feestje.

Plaattaart met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Makkelijk herfstrecept van knapperig bladerdeeg met een topping van o.a. paddenstoelen, walnoten en kaas. Simpel en snel op tafel.

Spinazie feta bladerdeegrolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Lekker vegetarisch hartig hapje gemaakt met maar een paar ingrediënten zoals spinazie en feta en bladerdeeg. Superleuk om te serveren als borrelhapje op een feestje.

Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Knapperige zoete bladerdeeg gebakjes met een romige vulling van gezoete room met citroen en natuurlijk blauwe bessen.

Bladerdeegschelpen met fruit
  • Bakrecept
  • 30 min + 17 min oventijd + 5 min afkoeltijd
  • 6 stuks
  • *

Heerlijke krokante gebakjes van bladerdeeg gevuld met een romige custardpudding en vers fruit

Vegan plaattaart met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 15 min bereidingstijd + 30 min oventijd
  • 1 plaattaart
  • *

De lekkerste plaattaarten maak je zelf en dat met maar een paar ingrediënten! Wat dacht je van groenten en kikkererwten? Kleurrijk én heel smaakvol!

Spiraal taart met brie
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min
  • 4 personen
  • *

Deze hartige taart met brie is niet alleen prachtig om te zien, maar ook erg lekker en vol met groenten. In 20 minuten zet je hem in de oven.

Plaattaart met aardbeien en kokos
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6-8 stukken
  • *

Met maar 5 ingrediënten maak je deze lekkere zomerse plaattaart van bladerdeeg. Makkelijk om te maken en snel klaar.

Quiche met kip en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere goedgevulde quiche met stukjes kip, spinazie, tomaat en roomkaas

Kip kerrie bladerdeeghapjes
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Krokante bladerdeeghapjes met een romige vulling van kip kerrie. Een ideale borrelsnack.

Zalm in bladerdeeg
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Heerlijke zalm in een krokant jasje van bladerdeeg uit de oven met een vulling van pesto. In 20 minuten voorbereid. Lekker met een salade erbij.

Quiche lorraine
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Quiche lorraine is een klassieke Franse hartige taart met gebakken spekblokjes en Gruyère kaas. Binnen 30 minuten zet je het in de oven.

Appelroosjes met bladerdeeg
  • Hapjes en snacks
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Super leuk hapje voor moederdag: schijfjes appel opgerold met bladerdeeg in de vorm van een roos

Oranje bladerdeeg kroontjes met abrikoosjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 16 stuks
  • *

Lekkere oranje bladerdeeg gebakjes in de vorm van kroontje met custard en abrikoosjes.

Pasteitjes met roerei
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Lekker voor de paasbrunch: knapperige bladerdeeg pasteitjes met een romige vulling van roerei met erwtjes. Feestelijk en makkelijk om te maken!

Croissant krans met spinazie
  • Lunch recept
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Lekker bij de Kerst of paasbrunch: knapperige krans gevuld met een mengsel van eieren en spinazie.

Andijvietaart met gehakt 
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Probeer eens deze lekkere quiche met andijvie, gehakt, walnoten en oude kaas. Een heerlijke combi in een krokante korst.