Bladerdeeg

Bladerdeeg

Bladerdeeg is super makkelijk en lekker natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld hartige bladerdeeg hapjes en snacks mee maken of gebruiken voor zoete bladerdeeg taartjes. Van appelflappen tot quiche en van kaasstengels tot saucijzenbroodjes.

Bladerdeegbroodjes met kip
  • Hapjes en snacks
  • 45 min + 25 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Deze vlechtbroodjes met bladerdeeg zijn gevuld met pulled chicken met een Mexicaanse twist!

Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 35 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Maak eens deze lekkere quiche met boerenkool en spekjes, een heerlijke stevige en winterse maaltijd

Krokante knoflook garnalen
  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Een lekker hapje of snack van garnalen met een krokant jasje van bladerdeeg

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 20 oventijd
  • 12 hapjes
  • **

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

Bladerdeegsterren met ananas en kokos
  • Nagerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Sluit het kerstdiner in stijl af met deze krokante sterren met ananas, bolletje ijs en kokos

Mini tarte tatin met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • ***

Deze taartjes met fruit worden op de kop gebakken en zijn heerlijk met een bolletje ijs en/of slagroom

Kerstkrans van cocktail worstjes
  • Lunch
  • 40 min
  • 1 krans
  • **

Hoe leuk staat dit op de kerst tafel? Deze krans van bladerdeeghapjes gevuld met kleine knakworstje is perfect als lunch of hapje tijdens de feestdagen.

Halloween appelflappen
  • Bakrecept
  • 30 min + 20 oventijd
  • 5 stuks
  • **

Leuk om samen met de kinderen te maken: appelflappen in de vorm van een scary Halloween pompoen

Tomaten bladerdeeghapjes
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • *

Simpel maar lekker vegetarisch hapje van tomaat uit de oven

Quiche met witlof en ham
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 ersonen
  • **

Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche

Tomaten quiche met basilicum
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 50 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een lichte quiche met ricotta en lekkere zoetsappige tomaatjes

Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
  • Bijgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Serveer deze heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met spinazie, ricotta en spek als hapje of als avondmaaltijd met een salade.

Quiche met erwtjes en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een goed gevulde hartige taart van bladerdeeg met erwtjes, spek en geitenkaas.

Plaattaart met aardbeien en kokos
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 6-8 stukken
  • *

Met maar 5 ingrediënten maak je deze lekkere zomerse plaattaart van bladerdeeg, makkelijk en snel klaar.

Bladerdeeghapjes met kruidige kip
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze krokante snacks gevuld met kip hebben een Marokkaanse twist en zijn lekker bij de borrel of tapas

Plaattaart met asperges
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke vegetarische plaattaart met witte asperges in combinatie met gekookt ei en geitenkaas.

Chocolade paasei croissantjes
  • Ontbijt
  • 10 min + 10-15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Steel de show tijdens de paasbrunch met deze luxe chocoladecroissants.

Mini spinazie feta quiches
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 30 oventijd
  • 15 stuks
  • **

Lekker borrelhapje op een feestje of voor bij de lunch van knapperig bladerdeeg gevuld met romige spinazie en feta kaas

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Hartige courgette roosjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 30 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Super leuk voor een high tea of borrel: hartig deeg in de vorm van een roosje met parmaham, courgette en kaas.

Witlof in bladerdeeg
  • Bijgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Witlof met ham en kaas uit de oven in een krokant jasje van bladerdeeg

Hartige krans met gehakt
  • Lunch
  • 25 min + 20 oventijd
  • 10 - 12 stukken
  • **

Deze gevulde krans van croissantdeeg is lekker met de kerstbrunch

Spinaziesoep en croute
  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Romige spinaziesoep met zalm met een knapperig dakje van bladerdeeg

Quiche met spinazie en brie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • **

Een lekkere combi van groene groenten, zachte brie en hartige cashewnoten gecombineerd in een hartige taart