Aardbeien coupe

Lekkere zomerse ijscoupe met frisse aardbeien, krokante koekjes en vanille ijs, een super makkelijk nagerecht dat binnen een paar minuten klaar is

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Benodigdheden

Bereiding

 Snijd de grote aardbeien in stukken en houd 4 mooie kleine aardbeien apart. Breek de koekjes in stukjes. Schep 2 bollen ijs in een kommetje of glazen coupe en verdeel wat aardbeien en koekkruimels er over. Schep er weer wat ijs op met aardbeien en koekjes. Spuit als laatste nog een mooie toef slagroom bovenop. Garneer de aardbeien coupe met aardbeiensaus en de de apart gehouden aardbeien. Serveer direct.

 Tip: deze aardbeien coupe is ook lekker met wat plakjes banaan.

29 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.