Appel rozijnen koeken

Deze luchtige en suikervrije koeken zijn een lekker gezond tussendoortje en ideaal voor onderweg

Bakrecept 20 min + 12 min oventijd

ingrediënten

voor 5 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng het kaneel, zout en bakpoeder door de speltbloem. Klop de eieren luchtig in een kom. Voeg de appelmoes en honing erbij en klop er door heen. Voeg dan het meelmengsel toe en mix er doorheen.

  2. Schep als laatste de rozijnen en grofgehakte noten er door. Maak 5 hoopjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in ca. 12 minuten gaar en goudbruin. Ze blijven nog wat zacht van binnen.

  3. Bekijk ook eens dit recept voor appelflappen

Heeft het gesmaakt?
155 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!