Appel rozijnen koeken

Deze luchtige en suikervrije koeken zijn een lekker gezond tussendoortje en ideaal voor onderweg

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng het kaneel, zout en bakpoeder door de speltbloem. Klop de eieren luchtig in een kom. Voeg de appelmoes en honing erbij en klop er door heen. Voeg dan het meelmengsel toe en mix er doorheen.

 Schep als laatste de rozijnen en grofgehakte noten er door. Maak 5 hoopjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in ca. 12 minuten gaar en goudbruin. Ze blijven nog wat zacht van binnen.

 Bekijk ook eens dit recept voor appelflappen

145 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!