Appeltaart wafels

Makkelijk wafelrecept met de smaak en geur van verse appeltaart

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Kluts de eieren in een kom en klop ze luchtig met een garde. Voeg de suiker toe en meng deze er roerend doorheen. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur en voeg de gesmolten boter toe. Voeg de volkorenbloem, bakpoeder en kaneel toe en roer er door. Voeg de melk toe en roer nogmaals goed door. Laat het beslag 15 minuten rusten voor je verder gaat. Schil ondertussen de appel en snijd in blokjes. Schep dit samen met de rozijnen door het beslag. Verhit het wafelijzer en vet iets in met wat boter. Schep ongeveer 1,5 sauslepel per wafel in het ijzer en bak deze in ca 4 minuten gaar. Lekker met een flinke toef slagroom.

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

66 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!