Appeltaart wafels

Makkelijk wafelrecept met de smaak en geur van verse appeltaart

Bakrecept 40 min

ingrediënten

voor 10 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kluts de eieren in een kom en klop ze luchtig met een garde. Voeg de suiker toe en meng deze er roerend doorheen. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur en voeg de gesmolten boter toe. Voeg de volkorenbloem, bakpoeder en kaneel toe en roer er door. Voeg de melk toe en roer nogmaals goed door. Laat het beslag 15 minuten rusten voor je verder gaat. Schil ondertussen de appel en snijd in blokjes. Schep dit samen met de rozijnen door het beslag. Verhit het wafelijzer en vet iets in met wat boter. Schep ongeveer 1,5 sauslepel per wafel in het ijzer en bak deze in ca 4 minuten gaar. Lekker met een flinke toef slagroom.

  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
80 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!