Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Broodje met avocado pesto

Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham

Ingrediënten

Bereiding

 Halveer de avocado en draai de helften om de pit los. Verwijder de schil en de pit en prak het vruchtvlees met een vork samen met een paar druppels citroensap, peper, zout en de pesto fijn. Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helft met de avocado pesto. Beleg met een paar schijven tomaat, een plak parmaham en kruimel er wat geitenkaas over. Bestrooi met wat pijnboompitten en garneer eventueel met een blaadje basilcium.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.