Ga naar de inhoud
Broodje met avocado pesto

Broodje met avocado pesto

Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor broodjes

  • 2 broodjes
  • 1 avocado
  • 0.5 eetlepel pesto
  • 2 plakken parmaham
  • 1 tomaat
  • 40 gr geitenkaas
  • peper en zout
  • citroensap
  • 1 eetlepel pijnboompitten ( geroosterd )

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Halveer de avocado en draai de helften om de pit los. Verwijder de schil en de pit en prak het vruchtvlees met een vork samen met een paar druppels citroensap, peper, zout en de pesto fijn. Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helft met de avocado pesto. Beleg met een paar schijven tomaat, een plak parmaham en kruimel er wat geitenkaas over. Bestrooi met wat pijnboompitten en garneer eventueel met een blaadje basilcium.