Broodje met avocado pesto

Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham

Lunch 10 min

ingrediënten

voor 2 broodjes

Bereiding

  1. Halveer de avocado en draai de helften om de pit los. Verwijder de schil en de pit en prak het vruchtvlees met een vork samen met een paar druppels citroensap, peper, zout en de pesto fijn. Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helft met de avocado pesto. Beleg met een paar schijven tomaat, een plak parmaham en kruimel er wat geitenkaas over. Bestrooi met wat pijnboompitten en garneer eventueel met een blaadje basilicum.

Heeft het gesmaakt?
50 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!