Carrot cake pancakes

Zoete pannenkoekjes met wortel en walnoot en een topping van kwark.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Topping
Materialen

Bereiding

 Meng het meel met de snuf kaneel en vanillesuiker. Voeg de eieren toe en de helft van de melk. Mix of klop dit door elkaar en voeg vervolgens beetje bij beetje de rest van de melk toe tot het helemaal is opgenomen. Schep de wortelrasp door het beslag. Hak de walnoten fijn en voeg toe aan het beslag.

 Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep kleine hoopjes van het beslag in de pan. Als de onderzijde mooi bruin is draai je ze om en bak je ook de andere kant mooi bruin. Meng de kwark met poedersuiker en serveer de carrotcake pannenkoeken met de zoete kwark. Garneer eventueel met wat nootjes en wortel.

 Voor een gezonde variant laat je de vanille- en poedersuiker achterwege.

99 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!