Chocolade fudge

Met maar 2 ingrediënten maak je deze lekkere chunks van chocolade fudge.

Bakrecept 20 min + 2 uur wachten

ingrediënten

voor 15 chunks

Materialen

Bereiding

  1. Verwam de gecondenseerde melk op een laag vuur in een pannetje. Voeg de chocolade toe in blokjes en laat langzaam smelten. Als alles goed is opgenomen giet je het mengsel in een schaal bekleed met bakpapier. Strijk de bovenzijde recht en verdeel de topping er over. Laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd er daarna met een scherp mes chunks van. Bewaar de fudge in de koelkast.



  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
308 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!