Salade met peer en walnoot

Lekkere frisse salade met licht gebakken peer, geitenkaas en een crunch van walnoot. Lekker als lunch of bijgerecht

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de peren in vieren, verwijder het klokhuis en snijd dan in plakjes.

  2. Verhit een koekenpan en smelt een beetje margarine of boter. Bak de reepjes peer hierin tot ze een beetje zacht worden.

  3. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.

  4. Hak de walnoten grof.

  5. Verdeel de sla over borden of kommen. Voeg de gebakken peer, walnoten, geitenkaas en granaatappel toe. Besprenkel met de dressing en hussel nog eens losjes door elkaar.

Heeft het gesmaakt?
28 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!