Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gemarineerde biefstukspies

 
Spiesen voor op de barbecue met gemarineerde stukken biefstuk afgewisseld met champignons, paprika en rode ui
 
Ingrediënten
Scheut ketjap
1 eetl olijfolie
ca 300 gr biefstuk
1 theel sambal
1 kleine ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
Paar druppels citroensap
Paar champignons
1 rode paprika
1 rode ui
 
Materialen
4 spiezen
 
Bereiding
De marinade maak je van ketjap, olijfolie, sambal, ui, knoflook en een paar citroendruppels. Snijd de biefstuk in middelgrote stukken. (Zo kan je de biefstuk makkelijk nog rose bakken op de BBQ). Laat de biefstuk minimaal 3 uur marineren in de marinade. Prik ze dan aan spiesen en wissel ze af met stukjes paprika, champignon en rode ui. Bak ze op de barbeque aan alle kanten bruin.
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×