Gemarineerde biefstukspies

Lekkere sappige barbecue spiesen met stukjes gemarineerde biefstuk, paprika en champignons

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Marinade
Knoflooksaus
Benodigdheden

Bereiding

 Snijd de biefstuk in stukken van ca. 2 a 3 cm. Hak de knoflook fijn en meng met de olie, tijm en balsamicoazijn in een kom. Voeg hier de biefstuk aan toe en schep er door heen. Laat de biefstuk afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast staan, een hele nacht kan ook. Snijd ondertussen de rode ui en paprika in stukken en maak de champignons schoon. Maak ook de saus door de munt fijn te hakken en te mengen met de Griekse yoghurt, citroensap, peper en zout.

 Rijg de biefstuk aan de spiezen afgewisseld met een champignon, rode ui en paprika. Bestrijk ook de groenten een beetje met de overgebleven marinade. Grill de spiezen ongeveer 5 a 6 minuten op de barbecue, afhankelijk van de temperatuur en of je de biefstuk rare, medium of well done gebakken wil hebben. Serveer met de frisse muntsaus.

56 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!