Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gemarineerde biefstukspies

 
Spiesen voor op de barbecue met gemarineerde stukken biefstuk afgewisseld met champignons, paprika en rode ui
 
Ingrediënten
Scheut ketjap
1 eetl olijfolie
ca 300 gr biefstuk
1 theel sambal
1 kleine ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
Paar druppels citroensap
Paar champignons
1 rode paprika
1 rode ui
 
Materialen
4 spiezen
 
Bereiding
De marinade maak je van ketjap, olijfolie, sambal, ui, knoflook en een paar citroendruppels. Snijd de biefstuk in middelgrote stukken. (Zo kan je de biefstuk makkelijk nog rose bakken op de BBQ). Laat de biefstuk minimaal 3 uur marineren in de marinade. Prik ze dan aan spiesen en wissel ze af met stukjes paprika, champignon en rode ui. Bak ze op de barbeque aan alle kanten bruin.
 
Beoordeling (135 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst